Mälarflytt & Allservice - din pålitliga partner för problemfria flyttar

Ditt självklara val av flyttfirma
Köping | Hallstahammar | Kungsör | Arboga | Västerås

Välkommen till Mälarflytt i Hallstahammar! Vi är en flyttfirma som hjälper både privatpersoner och företagare att flytta snabbt, säkert och proffsigt i hela Västmanland. Oavsett om det rör sig om en mindre eller en omfattande flytt ser vi till att ditt bohag flyttas säkert och effektivt från punkt A till punkt B.

För att ge våra kunder maximal säkerhet erhåller vi trafiktillstånd vilket gör att alla våra flyttjobb är ansvarsförsäkrade. Välkommen att kontakta oss – vi gör din flytt till en smidig och snabb affär till rimligt pris!

Mälarflytt & Allservice
Vi hjälper dig med allt från flytt till tunga lyft och frakt.

Vi finns i Hallstahammar men jobbar i hela Västmanland

Privatflytt

Oavsett om du ska flytta till lägenhet, villa eller behöver hjälp med tunga lyft står vi redo att hjälpa dig med flytten.

Företagsflytt

Vi hjälper även företagare och myndigheter! Hör av dig vid kontorsflytt, lagerflytt eller vid övrig hjälp och tunga lyft.

RUT-avdrag vid flytt

Att flytta behöver inte kosta skjortan! När du flyttar kan du ha rätt att utnyttja RUT-avdraget vilket betyder att du kan göra ett direktavdrag för 50% av arbetskostnaden på din faktura. Vi hjälper dig alltid med kontakten till skatteverket – kontakta oss för mer information! Vi utgår från Hallstahammar men jobbar i hela Västmanland och angränsande län.