Flyttfirma Västerås
- vi hjälper dig att flytta i Västerås

Flyttfirma & flytthjälp i Västerås

Söker du en pålitlig flyttfirma i Västerås? Vi finns för att du ska slippa lägga tid på att flytta. Och för att du ska kunna bespara ryggen alla de otympliga, tunga lyften. När vi hjälper dig med flytten så gör vi det med hjälpmedel utformade för att underlätta vid tunga lyft och utifrån ett arbetssätt som tagits fram genom otaliga flyttjobb.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Bohagsflytt

Varför välja vår flyttfirma i Västerås?

Med oss kan du vara säker på att din flytt i Västerås genomförs snabbt och noggrant. Vår ambition är alltid att du som kund ska känna dig tillfreds med Mälarflytt. Vi vill hjälpa dig, och arbetar för att göra det på ett sätt som du blir nöjd med. Det innebär att vi är noga med att dina tillhörigheter inte skadas, att du blir tydligt informerad om vårt arbetssätt och vad du kan vänta dig av oss, samt att vi genomför flytten inom den tidsram vi uppger. Dessutom är vi försäkrade, ifall något oförutsett skulle hända. Vi arbetar med flytthjälp i hela Västerås.

Flyttfirma & flytthjälp för företag i Västerås

Ta hjälp av oss på Mälarflytt när det är dags för företaget i Västerås att flytta – vi hjälper er att flytta i kontor, lokaler, lager m.m. Vår mångåriga erfarenhet av företagsflyttar gör oss pålitliga, effektiva och medvetna. Vi vet vad ni som kund förväntar er av oss som flyttfirma och ser alltid till att motsvara det. Med åren har vårt arbetssätt optimerats till att bocka i alla kravboxar. Oavsett vilken typ av verksamhet ni bedriver och vilka tillhörigheter ni innehar så genomför vi flytten med största möjliga noggrannhet –utan att för den delen tumma på effektiviteten. Dessutom har vi trafiktillstånd, vilket (tyvärr) inte alla flyttfirmor har. Tillståndet innebär att er flytt är försäkrad och att ni som kund kan känna er trygga med oss. Med Mälarflytt kan du vara säker på att företagsflytten i Västerås går smidigt och säkert till.

flyttfirma

Kontakta oss för hjälp med din flytt i Västerås!

Tveka inte att kontakta oss om du söker en pålitlig flyttfirma i Västerås! Alla vår arbeten är försäkrade och vi strävar alltid efter att utföra en flytt du som kund kan vara nöjd med. Har du frågor eller funderingar om vårt arbetssätt eller vad vi kan göra för dig? Kontakta oss! 

Fyll i formuläret eller ring oss på 073-084 35 60 för att få en kostnadsfri offert idag!

    Flytt av tunga och känsliga objekt med Mälarflytt & Allservice

    Oavsett om du är en privatperson eller företagare finns kanske tunga och otympliga objekt som ska flyttas från bohaget eller kontoret. Det kan handla om ett piano, riktigt tunga möbler eller tv-apparater och elektronik. När det är dags att flytta tunga och känsliga objekt gör du rätt i att kontakta oss på Mälarflytt! Vi har stor erfarenhet av att flytta tunga och känsliga objekt och genomför alltid flytten med största försiktighet. Dessutom, som extra säkerhet, har alla våra kunder sin flytt försäkrad via oss.

    För en noggrann och säker flytt

    När vi handskas med tunga och känsliga objekt ser vi alltid till att skydda dina objekt ordentligt med emballage. Vi har även tillgång till sele och annan utrustning som kan tänkas behövas för att flytta dina objekt säkert från punkt A till punkt B. Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill boka flytthjälp så återkopplar vi så snart vi har möjlighet!